Overnatning for enhver smag...

I Kongernes Feriepark kan du finde præcis den type overnatning der passer dig. Uanset om du alene, I er et par – eller en hel familie…

Camping

Uanset om du er fastlægger eller besøger os for en sæson så har vores pladser alle faciliteter til dig.

Vores campingområder hedder Slotshaver og har plads til både telte, campingvogne og autocampere.

Hytter

Har du ikke campingvogn, men elsker livet i vores feriepark?

Vores hytter fås i alle størrelser – fra 2 til 8 gæster. En optimal måde at holde ferie på når man vil være sammen og alligevel være i private rammer. Velkommen i Prinsessens Gemakker…

Kronborgs Værelser

Kan du lide alle hotelværelset faciliteter?

Vi kalder alle vores værelser for “Kronborg”. Her kommer du til at føle dig royal – både fordi vores værelser er at høj standard, men også fordi privatlivet er i top. Centralt i ferieparken.

Fredensborgs Lejligheder

Elsker du de frie rammer i en feriepark og campinglivets glæder, men vil ikke undvære hverdagens faciliteter – så har vores lejligheder har alle bekvemmeligheder du ønsker.

ferie i dejlige nordsjælland

Kongernes Feriepark er placeret centralt I Kongernes Nordsjælland skønne omgivelser og byder derfor på utallige smukke oplevelser.

Hvad end I ønsker at bruge dagen på at opleve  Kongernes Nordsjælland’s smukke slotte, idylliske naturområder og kulturarve eller at nyde den gode stemning campinglivet kreerer, så kan Kongernes Feriepark være med. Vi tilbyder central beliggenhed samt altid god stemning på pladsen og fri benyttelse af vores udendørs pool under jeres ophold. Vil I være her længere kan I finde gode tilbud til permanente pladser.

Velkommen til Kongernes Feriepark i skønne og smukke Nordsjælland.

Translate »