Oplev ferieparken

Man kan gå på opdagelse over alt i Kongernes Feriepark, både i naturen og i vores skønne faciliteter.

Vi har tilbud til både vandhunde og gymnaster – eller til dem der vil hygge om bålet…

Oplevelser i Kongernes Feriepark

Der er altid noget at lave i Kongernes Feriepark. Uanset om du gør det alene eller sammen med andre. Ud over de faste oplevelser tilbyder vi en omfattende mængde aktiviter som kan findes i vores aktivitetkalender længere ned på siden.

Kronprinsesse Mary’s

Pool

Centralt beliggende og omkranset af en lav mur gør poolen til et hyggeligt sted at slappe af og få en svømmetur. Med legefaciliteter tæt på og poolbar med varierende åbningstider på området gør at hele familien kan slappe af uden at bekymre sig om opsyn af de mindste. I tæt forbindelse til badelandet er tre af vores lejligheder – en optimal mulighed for ferie til den vandglade familie.

Prins Joachim’s

Spabad

Varmt vand, bobler og vandstråler der masserer kroppen.

Dette er en lækker mulighed for afslapning i ferieparken. Spabadet er indendørs og kan lejes i receptionen.

Prins Vincent’s

Minigolfbane

Alle kender glæden og frustrationen ved et godt spil minigolf. Den fantastiske følelse når et slag får den rette bane og placere sig helt perfekt… men også frustrationen når alle gode intentionen ikke slår til og kuglen bare ikke vil i hul. Det er god stemning og hygge for alle.

Prins Felix’s

Multibane

Boldspil for hele familien. Spil basketball, fodbold eller andre sjove spil. Eller brug banen som du vil. Det smarte er at den er indhegnet og det gør at legen holdes kontrolleret.

Prins Christian’s

Legeplads

Alle børn elsker en sjov og udfordrende legeplads. Timevis af leg stimulerer alle sanser og får sveden frem på panden. Vores legeplads overholder naturligvis danske og EU regler og kontrolleres løbende af offentlige inspektører.

Prins Nicolai’s

Petanquebane

Det skønne franske og spanske spil har erobret mange hjerter i Danmark. Derfor har vi naturligvis også en petanquebane. Det er nogle gange få millimeter der afgører en kamp når erfarne hænder kaster stålkuglerne afsted mod den lille trækugle på banen. 

Royale aktiviteter

… for børn

Slip kreativiteten løs og kom tæt på naturen. Naturligvis skal ikke alle aktiviter være planlagte. Og derfor findes der et utal af ting som børn kan foretage sig – lave bål og bage brød, eller lave flotte mønstre med loddekolbe. Slip hjernen løs og leg.

Translate »