Aktiviteter i nærområdet

Nærområdet byder på et stort udvalg af aktiviteter for alle. Følg med på denne side og læs mere om specifikke aktiviteter såsom fisketure og havkajak m.m.

Aktiviteter i Nærområdet

Følg med her i nærområdets planlagte aktiviteter i 2021.

GUIDESERVICE DANMARK – GUIDEDE TURE PÅ SJÆLLAND

Dansk Guide Service – Guidede ture på Sjælland

Sjælland og omliggende øer dækker rigtig meget. Vi har naturligvis hovedstaden, København, fyldt med liv og fart over feltet, men så er der også alt det andet, provinsen, fyldt med gode historier, smuk natur og et lidt roligere tempo. 

På siden her har vi samlet alle forslag til ture på hele Sjælland og de omliggende øer. Her finder du byvandringer, vandreture, cykelture og busture. Du kan søge bestemte byer frem eller du kan lade dig inspirere og måske finde en ny by at tage på opdagelse i. Ved du allerede at det er en tur i København du søger, kan du kigge på siden over ture i København, de indgår dog også i listen på siden her.

Hvis du ikke finder nøjagtig den guidede tur du søger, så kan du med fordel henvende dig til Guideservice Danmark. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge en tur efter dine særlige ønsker og behov, og med at finde den helt rigtige guide.

Tryk her for guide på dansk

Tryk her for guide på engelsk

Tryk her for guide på tysk

Find blogindlæg på om Dejlige Danmark udarbejdet af dansk guide service på både dansk og engelsk.

Aktivitetsplan for Kongernes Feriepark

Herunder kan du se alle de aktiviteter der er planlagt for 2022.

Du vælger selv, men du kan være sikker på god stemning of masser af glade gæster.

Translate »