Oplevelser – i ferieparken og opland

Uanset om du ønsker at dase i solen eller vil opleve kultur og historie – så findes tæt på Kongernes Feriepark. Nordsjælland kaldes “Kongernes Nordsjælland” og rummer utallige historiske oplevelser. Med det verdenskendte slot Kronborg i Helsingør – Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot – Nationalparken og Esrum Kloster, så er der historiske oplevelser nok til mange timer. Men også skønne kulturoplevelser i Louisianna Museum Of Modern Art, M/S Museet for Søfart, Danmarks Tekniske Museum, Værftsmuseet og mange flere interessante steder vil byde på fordybelse og viden om det danske land og folk. Vi byder jer velkommen til en masse oplevelser i vores skønne Danmark og Kongernes Nordsjælland.

 

Royale aktiviter i Ferieparken

Børn keder sig aldrig i Kongernes Feriepark. Over hele ferieparken er der oplevelser og forlystelser til alle aldre. Prinsesse Mary’s Pool er vores skønne aflukkede badeområde. En stor svømmepøl med masser af plads til leg og liv, men også til en god svømmetur. Med en lav mur om hele området skaber vi både en varm atmosfære med læ, men også en afskærmning så eventuelle mindre børn er lettere at have under opsyn. Men badelandet byder også på spabad og meget mere. Vil du spille minigolf, være på multibane eller legeplads? Så er det hele centralt placeret. Det er let at være et sted og stadig være tæt på andre i familien der måske leger på multibane eller hygger om bål.

Klik på linket for at se mere om vores aktiviteter og se hvilke muligheder der er for at deltage i planlagte aktiviteter.

Attraktioner i Kongernes Nordsjælland.

Nordsjælland er en naturskøn perle med kort afstand til Danmarks hovedstad København. Selv om det naturligvis er lettest at komme rundt i bil er det gode netværk af offentlig transport en let og effektiv måde at komme godt omkring. 

Og der er nok at se. Nordsjælland har både slotte, herregårde, museer og meget mere. Man bliver ikke færdig med at se og opleve det hele på én ferie. Så begrænsningens kunst er svær. 

Er krop og sjæl fyldt op med kultur, eller er ønskerne mere aktive så er der også rig mulighed herfor. Man kan let cykle i Danmark, eller vandre – eller måske se det hele fra en hesteryg? Der er golfbaner tæt på, og for de vandglade kan vi anbefale fiskeri eller dykning. 

Uanset hvad du ønsker så kan det hele rundes af med en skøn dukkert i det rene dejlige vand på “den danske reviera” – kilometervis af strande og hyggelige gamle fiskerbyer er der langs Nordsjællands nordkyst. Hver strand med sin charme. 

Klik på linket herunder for at læse mere og blive vist til de rette hjemmesider som kan fortælle meget mere om de skønne oplevelser. 

danmark dejligst

kilometervis af smukke strande

I Danmark viser vi med et blåt flag at stranden er specielt god. Hvert år kontrollerer Friluftsrådet alle danske offentlige strande og kun de absolut bedste får det eftertragtede blå flag. Men heldigvis er der mange strande i Danmark med blåt flag…

Translate »