CAmping – vores slotshaver

At være campinggæst i Kongernes Feriepark skal være en ekstraordinær oplevelse. Alle vores campingområder har hver sit formål – nogle til grupper, andre til autocampere og også til folk med telt. Men uanset vil hver plads få dig til at føle dig royal… og derfor hedder alle vores campingområder også Slotshaver.

bestil din camping her…

Camping med alle faciliteter.

Det er naturligvis vigtigt at du og dine rejsefæller kan nyde at være tæt på naturen men med de mest basale fornødenheder. Og naturligvis er du tæt på det hele – både oplevelser og til dagens faciliteringer. Toiletter, bad, køkken mm er centralt placeret i vores hovedbygning.

Klik på kortet for at se hele området.

priser for camping – fra dag til dag – eller hele sæsoner…

Størstedelen af vores gæster kommer i deres ferier, i weekender eller når lejligheden byder sig. Vi har inddelt pladsen i zoner som passer til vores gæsters behov. Du vil altså blive placeret i forhold til om du medbringer telt, campingvogn eller autocamper. Vi har også zoner som er klar til dem der rejser sammen. Det er smart når flere rejser sammen som en gruppe og gerne vil være tæt på hinanden.

For nogle af vores gæster er campinglivet – lig med livet. Og derfor skal der naturligvis være mulighed for at bestille pladser som sikrer at man hverdag har adgang til Kongernes Feriepark, faciliteterne og alle dem man kender på stedet. For nogle bliver campinglivet et sommerhus på landet og der er naturligvis mulighed for at have faste fortelte, terrasser og opbevaring. 

Husk at bestille i god tid

…så er ferien sikret

Hvad end I ønsker at leje – hytte, værelse, lejlighed eller plads til campingvogn eller telt så få endelig bestilt i god tid.

Kongernes feriepark – ferie for alle

Translate »