Opdateret den 02.03.2021. Ferieparken er åben og du kan trygt holde din ferie hos os. Vi har fokus på, at det skal være sikkert både for dig som gæst og for os som ansatte.

Vi hos Kongernes Feriepark har naturligvis stadig fokus på sikkerheden ift. coronasituationen. Det betyder at du og din familie trygt kan tage på camping i Kongernes Feriepark. Vi følger løbende udviklingen og opfordrer naturligvis os alle til at vi sammen hjælper med at passe godt på hinanden.

Særlige regler angående mundbind

Den 29.10.2020 besluttede myndighederne, at alle personer over 12 år skal bære mundbind i lokaler med offentlig adgang, herunder butikker, træningslokaler, serveringssteder o.l. Vi beder derfor alle vores gæster om at bære mundbind disse steder i Ferieparken. Ifølge myndighederne gælder kravet om mundbind også for køkkener og vi skal derfor også bede Jer bruge mundbind i vores fælleskøkken. Det er ikke påkrævet at anvende mundbind i vores opholdsrum men du er selvfølgelig velkommen til at benytte dig af dette alligevel. Udover mundbind gælder afstandskravet på 2 meters afstand til hinanden i reception og supermarked m.v. På den måde passer vi i fællesskab bedst muligt på hinanden.

Kongernes Feriepark byder alle velkommen

Kongernes Feriepark holder åbent året rundt. Meget er som det plejer imens andet ikke er. Det vigtigste for os er dig og din familie og vi glæder os til at byde Jer velkommen men vi har ligeledes brug for Jeres hjælp, så vi sammen kan passe på hinanden.

Alle er velkomne | Også dagsgæster

Alle er velkomne hos Kongernes Feriepark og det er også muligt at få gæster på besøg, så længe I overholder myndighedernes retningslinjer, som på nuværende tidspunkt siger at man højst må være 5 personer samlet i det offentlige rum (06.01.2021). Myndighederne anbefaler ligeledes at forsamlingsforbuddet på mere end 5 personer overholdes i private hjem.

Hjælp os med at passe på dig

Afslutningsvis har vi en bøn til dig | Vi er bevidst omkring de mange holdninger der er til det vi gør og hvordan Coronasituationen bør håndteres – Det har vi fuld forståelse for. Vi lover at gøre vores aller bedste for at gøre dit ophold i ferieparken så “normalt” som muligt – Uden at gå på kompromis med sikkerheden. Derfor beder vi dig og dine om at hjælpe os med at passe på jer ved at overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger om personlig hygiejne, at holde afstand osv. På den måde hjælper vi hinanden i kampen mod corona.

På forhånd tak for hjælpen | Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Translate »